Терапевтичні аспекти сучасних рекомендацій з діагностики та лікування захворювань нирок. Ч. 1 : навч. посіб. для сам. роботи студ. V курсу мед. ф-тів - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Приходько, Ігор Борисович; Садомов, Антон Сергійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти з метою допомоги у вивченні внутрішньої медицини. Містить сучасні рекомендації з клінічної діагностики та лікування захворювань нирок, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «Медицина» та «Педіатрія».