Нові реалії у веденні дівчат-підлітків з аномальними матковими кровотечами в умовах воєнного стану - Сергієнко, Марина Юріївна; Сюсюка, Володимир Григорович; Павлюченко, Михайло Іванович; Бачуріна, О. І. (My University, 2023)
Аномальна маткова кровотеча (АМК) є частою причиною звернень до лікаря дитячого гінеколога і характеризується надмірно рясними, тривалими та/або частими кровотечами маткового походження.
Keywords: тези доповідей