Формування міжкультурної компетенції під час навчання іноземних студентів-нефілологів - Сенік, Лілія Миколаївна; Цупікова, Олена Анатоліївна (My University, 2024)
Статтю присвячено проблемі формування міжкультурної компетенції в іноземних студентів-нефілологів. Визначено необхідні змістові складові процесу навчання, конкретизовано критерії добору художніх текстів та текстів соціокультурного і країнознавчого характеруі.
Keywords: міжкультурна компетенція; міжкультурна комунікація; соціально- культурна тематика; критерії добору текстів; угрупування лексичних одиниць