Основи здорового способу життя. Тема 3. Основи формування здорового способу життя : метод. рек. для самостійної роботи студентів - Ляхова, Інна Миколаївна; Шаповалова, Ірина Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія» ЗВО МОЗ України для допомоги у вивчені окремих аспектів здорового способу життя, які віднесено до самостійної роботи згідно типової та робочої програм, в рамках підготовки до практичних занять та кращого засвоєння навчального матеріалу з дисципліни «Основи здорового способу життя». Мета самостійної роботи за темою – ознайомитися з основами формування здорового способу життя як важливим фактором впливу на людину з метою збереження і зміцнення її здоров’я. Актуальність теми. Питання можливості (неможливості) вести здоровий спосіб життя надзвичайно суб‘єктивне, тому що воно перш за все детерміновано ступенем усвідомлення людиною важливості дій в цьому напрямі. Знання основ формування здорового способу життя та їх реалізація в повсякденній поведінці дозволить зберегти і зміцнити здоров‘я людини на довгі роки.
Keywords: самостійна робота студентів