Особливості проведення лекцій та практичних занять в умовах дистанційного навчання на кафедрі фармацевтичної хімії - Кучеренко, Людмила Іванівна; Дерев'янко, Наталя Вікторівна; Німенко, Ганна Романівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Впровадження дистанційного навчання в Запорізькому державному медичному університеті під час карантину спонукало до модернізації та адаптації багатьох аспектів діяльності кафедри фармацевтичної хімії до сучасних умов роботи нашого навчального закладу.
Keywords: дистанційне навчання; лекції; практичні заняття