Видовий склад аероалергенів повітря міста Запоріжжя в період підготовки та на початку навчального року - Кошева, А. С. (Запоріжжя : ЗМАПО, 2022)
Мета дослідження - дослідити видовий склад аероалергенів повітря в серпні-вересні місяці в місті Запоріжжя.
Keywords: тези доповідей