Українська мова: практикум - Васецька, Лариса Іванівна; Завгородня, Дар'я Олександрівна; Савченко, Лілія Андріївна; Янушевська, Ірина Борисівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Практикум з української мови створено авторами відповідно до вимог чинної програми з дисципліни «Українська мова як іноземна», затвердженої Міністерством охорони здоров’я України в жовтні 2015 року. Він містить лексико-граматичні завдання з української мови. Ці завдання розвивають та удосконалюють мовні знання, мовні та мовленнєві навички і вміння в іноземних слухачів довузівського етапу підготовки. Рекомендується для іноземців, які вивчають українську мову на мовних кафедрах і в центрах підготовки іноземних громадян нефілологічних ЗВО, як граматичний тренінг, або як позааудиторний самоконтроль з лексико-граматичних тем дисципліни «Українська мова як іноземна».