Анатомія людини. Нервова система та органи чуття. Крок-1. "Медицина" - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Лебединець, Микола Григорович; Штанько, Іван Федорович; Світлицький, Андрій Олександрович; Артюх, Олена Вікторівна; Чугін, Сергій Вячеславович; Щербаков, Максим Степанович; Тополенко, Тетяна Анатоліївна; Грінівецька, Наталія Валеріївна; Абросімов, Юрій Юрійович; Чернявський, Артур Валерійович; Таланова, Ольга Сергіївна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Збірник тестових завдань з поясненями з анатомії людини "Анатомія людини. Опорно-руховий апарат. Крок-1. Медицина" містить матеріал для самостійної підготовки до тестового екзамену «Крок-1. Загальна лікарська підготовка». Розраховано на студентів 1-2 курсів медичних факультетів, що навчаються протягом 6 років у медичних закладах вищої освіти згідно з робочою програмою з анатомії людини.