Синтез та дослідження біологічних властивостей 5-(2-бром-5-метоксифеніл)-4-R-1,2,4-триазол-3-тіолів, кислот та їх естерів - Скорий, М. П.; Щербина, Роман Олександрович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета. Синтез та дослідження властивостей 5-(2-бром-5-метоксифеніл)-4-R-1,2,4-триазол-3-тіолів, кислот та їх естерів.
Keywords: тези доповідей