Особливості забруднення атмосферного повітря Запорізького регіону - Федорченко, Руслана Анатоліївна (Дрогобич : ЦФЕНД, 2023)
Мета та методи досліджень: пошуково-бібліографічний; санітарно-гігієнічний; епідеміологічний; системного аналізу; математичний (статистична обробка й аналіз отриманих матеріалів).