Біохімічні критерії прогресування набутої міопії у дітей - Цибульська, Таміла Євгенівна; Горбачова, Світлана Василівна; Цыбульская, Т. Е.; Горбачева, С. В.; Tsybulska, T. E.; Horbachova, S. V. (НМАПО імені П. Л. Шупика, 2019)
Вступ. Визначення біохімічних аспектів прогресування міопії залишається актуальним питанням в сучасній офтальмології. Мета — визначити біохімічні показники прогресування набутої міопії. Введение. Определение биохимических аспектов прогрессирования миопии остается актуальным вопросом современной офтальмологии. Цель — определить биохимические показатели прогрессирования приобретенной миопии. Introduction. Determination of biochemical aspects of the progression of myopia remains a relevant issue of modern ophthalmology. The aim of the research — was to determine the biochemical indicators of the progression of acquired myopia.
Биохимические критерии прогрессирования приобретенной миопии у детей
Biochemical indicators of the progression of acquired myopia in children
Keywords: міопія; діагностика; біохімічні маркери; сеча; діти; миопия; диагностика; биохимические маркеры; моча; дети; myopia; diagnosis; biochemical markers; urine; children