Дослідження флавоноїдів листя каштана їстівного - Рудник, Анна Михайлівна; Федченкова, Ю. А. (My University, 2023)
Метою нашого дослідження стало вивчення складу та вмісту флавоноїдів у листі каштану їстівного, для розширення відомостей щодо хімічного складу сировини та оцінки можливості використання цієї сировини як лікарської.
Keywords: каштан їстівний; листя; флавоноїди