Дослідження властивостей нових похідних 1,2,4-триазолу, які містять фрагмент тіофену - Хільковець, Анастасія Валеріївна; Парченко, Володимир Володимирович (My University, 2022)
Метою роботи було отримання ряду нових похідних 1,2,4-триазолу шляхом поєднання його з п’ятичленним ароматичним фрагментом тіофену.