Кількісне визначення метопрололу тартрату в таблетках "Беталок ЗОК, 25 мг" та "Метопролол 100 мг" - Верьовкіна, І. С.; Жук, Юлія Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Метопрололу тартрат – бета-адреноблокатор, який широко використовується у лікуванні серцево-судинних захворювань. Тому метою нашої роботи стала розробка спектрофотометричної методики кількісного визначення метопрололу тартрату в таблетках «Беталок ЗОК, 25 мг» (AstraZeneca, серія ABEG 10-2015) і «Метопролол 100 мг» (Arterium, серія №7022011119) та валідація розробленої методики згідно ДФУ.
Keywords: тези