Аналіз коагулограми у процесі інтенсивної терапії позалікарняних пневмоній ускладненого перебігу у дітей дошкільного віку - Городкова, Юлія Вячеславівна (My University, 2018)
Мета: дослідити стан системи згортаємості крові у процесі інтенсивної терапії (ІТ) позалікарняних пневмоній ускладненого перебігу у дітей з використанням ДПФ.
Keywords: тези доповідей