Використання інформаційних технологій у формувані компетенції провізора-інтерна - Мазулін, Олександр Владиленович; Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Світовий розвиток сучасних інформаційних технологій навчання потребує впровадження найбільш удосконалених освітніх методів, використання яких має особливе значення для формування професійної компетенції. Відбувається поступове зміщення акцентів у галузь створення інформаційних продуктів і ресурсів, надання інформаційних послуг, здійснення взаємодії засобами Інтернет мережі. Спостерігається тенденція злиття традиційних освітніх методик з сучасними ІТ-технологіями та створення на їх основі інтегрованих систем навчання. Одним з найбільш перспективних напрямів у навчанні провізорів-інтернів у системі післядипломної освіти є дистанційне навчання. Його метою є надання вищими навчальними закладами можливості освоєння основних і додаткових професійних освітніх програм безпосередньо за місцем проживання і відкриває широкі можливості для підвищення кваліфікаційного рівня без відриву від місця роботи.
Keywords: тези