Про методи психології та педагогіки при післядипломній підготовці майбутніх лікарів - Савельєв, Валерій Григорович; Рябоконь, Юрій Юрійович; Фурик, Олена Олександрівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Задирака, Денис Анатолійович; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Savelyev, V. G.; Ryabokon, Yu. Yu.; Furyk, O. O.; Onishchenko, T. E.; Zadyraka, D. A.; Ryabokon, O. V. (My University, 2018)
Надана коротка історична характеристика еволюції педагогічного і психологічного пізнання й оцінена роль критичного мислення в педагогіці при післядипломній підготовці майбутніх лікарів.
The methods of psychology and pedagogy in postgraduate training of future doctors
Keywords: педагогічне пізнання; психологічне пізнання; післядипломна підготовка; psychology; pedagogy; training of future doctors