Створення та впровадження online-курсу до самостійної роботи з аналітичної хімії на кафедрі аналітичної хімії ЗДМУ - Васюк, Світлана Олександрівна; Коржова, Алла Станіславівна; Нагорна, Наталія Олександрівна; Жук, Юлія Миколаївна; Малецька, Олена Романівна; Донченко, Анастасія Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Вступ. Останнім часом в Запорізькому державному медичному університеті активно впроваджуються новітні освітні технології. Однією з таких інновацій є online-курси, які набувають все більшої популярності у всьому світі. Оnline-курс на платформі edX до самостійної роботи з дисципліни «Аналітична хімія» створено для студентів 2 курсу фармацевтичного факультету кафедрою аналітичної хімії Запорізького державного медичного університету. Мета. Створення online-курсу має за мету розширення і поглиблення знань, які студенти набувають під час лекцій і практичних занять.
Keywords: аналітична хімія; самостійна робота студентів; online-курс; інноваційні освітні системи; вдосконалення викладання