"Нескінченний тон" у спортивній медицині - Михалюк, Євген Леонідович; Гороховський, Є. Ю.; Босенко, А. І. (My University, 2022)
Мета роботи – провести аналіз наукових робіт щодо появи феномену «нескінченного тону» у спортсменів та навести власні дані.