Фармацевтичний аналіз лікарських засобів - Берест, Галина Григорівна; Шарапова, Тетяна Анатоліївна; Скорина, Дмитро Юрійович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник призначений для використання керівниками баз стажування, безпосередніми керівниками провізорів-інтернів на робочому місці та провізорами-інтернами під час виконання основних етапів роботи з фармацевтичного аналізу при проходженні заочного циклу інтернатури за спеціальністю «Загальна фармація».