Оцінка сучасного ринку парафармацевтичної продукції з фотопротекторними властивостями, виготовленої на основі нанотехнологій - Корж, Ю. В.; Korzh, Yy. V. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Наведено результати дослідження сучасного розвитку парафармацевтики з використанням нанотехнологій у світі та Україні. Розглянуто основні тенденції розвитку вітчизняного фармацевтичного ринку парафармацевтиків, що застосовуються для запобігання фотостаріння шкіри. Встановлено, що вітчизняний ринок парафармацевтиків, створених з використанням нанотехнологій, представлений кількома вітчизняними виробниками, серед них компанія «НаноСвіт» (NanoSvit, Nanosvit), м. Київ, ТОВ «Харківська фармацевтична фабрика», що випускає серію кремів із вмістом наносубстанцій. Представлены результаты исследования современного развития парафармацевтики с использованием нанотехнологий в мире и в Украине. Рассмотрены основные тенденции развития отечественного фармацевтического рынка парафармацевтиков, которые применяются для предотвращения фотостарения кожи. Установлено, что отечественный рынок парафармацевтиков, созданных с использованием нанотехнологий, представлен несколькими отечественными производителями, среди них компания «Наномир» (NanoSvit, Nanosvit), г. Киев, ООО «Харьковская фармацевтическая фабрика», которая выпускает серию кремов с содержанием наносубстанции. The article presents a study of the modern development of the parapharmaceutics with the use of nanotechnology in the world and in Ukraine. The basic tendencies of development of the domestic pharmaceutical market of parapharmaceutical products that are used to prevent photoaging of the skin are considered. It is established that the domestic market of parapharmaceutical products, created with the use of nanotechnology is represented by several domestic producers, in particular, by the company «Nanoworld» (NanoSvit, Nanosvit), Kiev, LLC “Kharkiv Pharmaceutical Factory”, which produces series of creams with nanosubstance.
Оценка современного рынка парафармацевтической продукции с фотопротекторными свойствами, изготовленной на основе нанотехнологий
Assessment of the current market of parapharmaceutical products with photoprotector properties made on the nanotechnology basis
Keywords: нанотехнології; парафармацевтика; фотостаріння шкіри; фармацевтичний ринок; нанотехнологии; парафармацевтика; фотостарение кожи; фармацевтический рынок; nanotechnology; parapharmaceutics; photo-aging of the skin; the pharmaceutical market