Дослідження суми флавоноїдів у траві Valeriana stolonifera - Кокітко, Валерія Ігорівна; Одинцова, Віра Миколаївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета. За допомогою спектрофотометричного аналізу визначити кількісний вміст флавоноїдів в надземній частині валеріани пагононосної (V. stoloniferа), яку було заготовлено в липні 2023 року в Канцерівській балці в м. Запоріжжі.
Keywords: тези доповідей