Сучасні стратегії лікування стресового нетримання сечі у жінок - Нейкова, Д. О.; Кирилюк, Олександр Дмитрович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: дослідити ефективність застосування лазерних технологій на основі ербію Er.YAG у жінок зі стресовим НС легкого та середнього ступеня.
Keywords: тези доповідей