Накопичення вітаміну К1 у траві розповсюджених видів роду деревій секції Millefolium (Mill.) Koch. - Мазулін, Олександр Владиленович; Фуклева, Лариса Анатоліївна; Мазулін, Георгій Владиленович (My University, 2025)
Вступ. Рід Деревій (Achillea L.) родини айстрові у світовій флорі нараховує до 180 видів, які зростають переважно у Південній півкулі, країнах Європи, Азії, Близького Сходу, Північній Африці та Північній Америці.
Keywords: тези доповідей