Інтенціональне значення блогу, як форми мас-медійного дискурсу - Кисіленко, Юлія Андріївна (Запорізький національний університет, 2016)
Однією з основних умов існування людського суспільства є обмін інформацією. У типовій мовній ситуації, що включає адресанта, адресат і повідомлення, виникають різні види мовленнєвих актів. При дослідженні структури іспаномовних блогів необхідно мати на увазі функції їх змісту. Можна розглянути тексти блогів з погляду теорії мовленнєвих актів.
Keywords: блог