Маркетингове дослідження вітчизнянного ринку лікарських засобів для інфузійної терапії - Яковлева, Ольга Станіславівна (Х. : НФаУ, 2014)
Наведено результати маркетингового аналізу вітчизняного ринку лікарських засобів для інфузійної терапії. Проведено аналіз даних реєстрації препаратів. Встановлено, що найбільш питому вагу мають інфузійні розчини, що містять електроліти та препарати гідроксиетильованного крохмалю, які виготовляються переважно вітчизняними виробниками. It is given the results of the marketing analysis of the national pharmaceutical market for infusion therapy. The analysis of data registration agents is conducted. It is determined that the most important are medication infusion containing electrolytes and drugs of hydroxyethyl starch are produced mainly by the national producers.
Keywords: інфузійна терапія; інфузійні розчини; маркетингове дослідження; фірми-виробники; infusion therapy; medication infusion; market research; firms manufacturers