Можливості реабілітації травматизованого суспільства через синтез психотерапії та релігії - Утюж, Ірина Геннадіївна; Спиця, Наталя Валеріївна (My University, 2023)
Ми живемо в дуже суперечливий час, коли ніцшеанське “бог помер” давно констатує стан цивілізованого європейського суспільства в якому все стало настільки облаштованим та комфортним, що потреба у вищих силах автоматично зникла.