Застосування програми Microsoft Teams в дистанційному навчанні ЗДМУ в умовах карантину - Зідрашко, Галина Анатоліївна; Сирцов, Вадим Кирилович; Алієва, Олена Геннадіївна; Потоцька, Олена Іванівна; Таврог, Маріанна Львівна; Попко, Світлана Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
У сучасному світі в умовах пандеміі з впровадженням каратину особливо актуальною виникла проблема миттєвого переходу до дистанційного навчання та застосування новітніх технологій всіма викладачами ВНЗ, які шукають шляхи підвищення ефективності навчання студентів.
Keywords: дистанційне навчання; пандемія; програма Microsoft Теаms