Сучасні підходи до покращення рівня володіння англійською мовою у медичних університетах - Вовк, Ірина Леонідівна; Гордієнко, Олена В'ячеславівна; Неруш, Алла Володимирівна (Харків : Вид-во НФаУ, 2016)
У наш час вимоги до рівня кваліфікаційних характеристик фахівця стрімко зростають, тому сучасні концепції національної освіти потребують від вищої школи гнучкості та швидкої адаптації в цьому напрямі, особливо актуальним є питання досягнення високого рівня англійської мови. Покращення рівня викладання англійської мови, з урахуванням сучасних вимог суспільства, було завжди одним із пріоритетних напрямків роботи кафедри іноземних мов Запорізького державного медичного університету, та наш досвід може бути корисним у світлі освітніх тенденцій сьогодення. Разом із оновленням робочих програм з англійської мови для студентів медичних і фармацевтичних факультетів щорічно колектив кафедри розробляє низку додаткових курсів з англійської мови для студентів, магістрів, аспірантів та викладачів університету.