Латинська мова та основи медичної термінології - Куліченко, Алла Костянтинівна; Скрипник, Юлія Сергіївна; Хітрова, Ірина Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Навчальний посібник з латинської мови призначено для студентів І курсу медичних факультетів. Його можна використовувати додатково для самостійного опрацювання навчального матеріалу, а також для закріплення теми “Анатомічна термінологія”, “Клінічна термінологія”, “Фармацевтична термінологія”. Зміст навчального посібника відповідає рівню підготовленості студентів. Найефективніша послідовність роботи: вправа-переклад – медичні вирази – тексти медичної тематики.