Перспективи застосування скандинавської ходьби, як засобу фізичної терапії - Полянська, А. Р. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: – проаналізувати ефективність використання скандинавської ходьби, як засобу фізичної терапії при лікуванні та профілактиці захворювань.
Keywords: тези доповідей