Маркетингове дослідження вітчизняного ринку макролідів, лінкозамідів, стрептограмінів - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Британова, Тетяна Сергіївна (Харків : НФаУ, 2022)
У 2019 році почалась всесвітня пандемія на COVID-19, яка спричинена коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом за час пандемії в Україні, за офіційними даними, захворіли понад 5,32 мільйона людей, 110 300 померли [2, c.299]. До протоколу лікування даного захворювання включено антибіотики групи макроліди, лінкозаміди та стрептограміни [1, c.1]. Тому важливим є своєчасне якісне забезпечення населення лікарськими засобами зазначеної групи. У зв’язку з цим, метою даної роботи стало дослідження вітчизняного ринку макролідів, лінкозамідів та стрептограмінів.