Серологічний профіль пацієнтів із хворобою лайма залежно від перебігу захворювання - Рябоконь, Д. Ю.; Пак, Катерина Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи – проаналізувати серологічний профіль пацієнтів із хворобою Лайма залежно від перебігу хвороби.
Keywords: тези доповідей