Фітотерапевтичні принципи лікування мастопатії - Тихоновський, Олександр Володимирович; Самура, Ірина Борисівна; Тихоновська, Марина Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Актуальність проблеми давно вже не викликає ні в кого сумнівів. Проте лікування хворих мастопатією здійснюється досить рідко і обмежується загальними рекомендаціями.
Keywords: тези доповідей