Технічні аспекти та перспективи інтеграції доповненої реальністі в реабілітаційну медицину - Ганчева, Ольга Вікторівна; Грекова, Тетяна Анатоліївна; Мельнікова, Ольга Валеріївна; Каджарян, Єлизавета Віталіївна; Ісаченко, Марія Ігорівна (My University, 2025)
Мета. З’ясувати поточні наукові дані щодо переваг використання інструментів доповненої реальності у фізіотерапії та визначити сфери та методи найбільш ефективного застосування з урахуванням досягнутого прогресу.
Keywords: тези доповідей