Особливості психопатологічного профілю пацієнтів в контексті психодерматологічного консультування - Чернеда, Лілія Олексіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою даної роботи є визначення профілю психопатологічних розладів у пацієнтів із найбільш розповсюдженими захворюваннями шкіри в рамках спеціалізованого психодерматологічного консультування.
Keywords: тези доповідей