Сучасні технології навчання аналітичної хімії - Нагорна, Наталія Олександрівна (Sandomierz : Humanities and Natural Sciences University, 2018)
Нині навчальний процес у закладах вищої освіти (ЗВО) України став більш складним за своїми завданнями та інтенсивнішим за змістом і вимагає глибокого педагогічного переосмислення закономірностей навчально-професійної діяльності, принципів і методів навчання та виховання, формування особистості майбутнього фахівця. Мета вищої фармацевтичної освіти націлена на підготовку висококваліфікованого спеціаліста, компетентного та конкурентоздатного на ринку праці.
Keywords: матеріали семінару