Окремі методи організації самостійної роботи студентів при вивченні "Вищої математики і статистики" за напрямком підготовки "Фармація, промислова фармація" - Прокопченко, Олександр Євгенович; Мікаєлян, Геннадій Ромеович; Лукіна, Ганна Михайлівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. В період підвищення ролі індивідуальної, самостійної роботи студента (СРС) актуальним залишається форма її організації в поєднані із сучасними методами представлення навчальної інформації.
Keywords: тези