Українська молочна драбина для лікування IgE-опосередкованої алергії на білки коров’ячого молока в пацієнтів дитячого віку - Барзилович, В.; Уманець, Т.; Барзилович, А.; Гіленко, Г.; Стельмах, В.; Беш, Л.; Недельська, Світлана Миколаївна; Абатуров, О.; Касьяненко, Г.; Хоменко, В.; Лапшин, В.; Антипкін, Ю. (My University, 2024)
Молочні драбини як схеми поступового введення коров’ячого молока в раціон широко використовуються лікарями й опікунами дітей з алергією на білки коров’ячого молока (БКМ). Наукова група, до складу якої увійшли провідні експерти з найбільших алергологічних центрів по всій Україні, була створена для розроблення адаптації молочної драбини до звичок української кухні та подальшого дослідження її ефективності, профілю безпеки й комфорту використання опікунами дітей з алергією на БКМ.