Забезпечення якості освітнього процесу на кафедрі гістології, цитології та ембріології - Звягіна, Ганна Олександрівна; Потоцька, Олена Іванівна (My University, 2025)
Дослідження присвячено використанню атласу Histology guide та віртуальної лабораторії Labster для навчання студентів на кафедрі гістології, цитології та ембріології як одного з компонентів забезпечення внутрішньої якості освітнього процесу у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті. Названі засоби можуть бути використані як для онлайн так і для змішаної форми навчання.
Keywords: якість освіти; віртуальна лабораторія; симуляція лабораторних досліджень