Хірургічне лікування ізольованих вогнепальних осколкових поранень м’яких тканин, шляхом поєднання первинно-відтермінованих швів з ін’єкціями в рану збагаченої тромбоцитами аутоплазми при мінно-вибуховій травмі - Котенко, О. І.; Данилюк, Михайло Богданович; Кубрак, Михайло Анатолійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета роботи – оцінити ефективність лікування пацієнтів з ізольованими вогнепальними осколковими пораненнями м’яких тканин шляхом накладання первинно-відтермінованих швів у комбінації з ін’єкціями в рану збагаченої тромбоцитами аутоплазми при мінно-вибуховій травмі.
Keywords: тези доповідей