Шляхи підвищення ефективності ендоскопічної дакріоцисториностомії - Завгородня, Наталія Григорівна; Костровська, Катерина Олегівна; Поплавська, Ірина Олександрівна; Костровський, Олександр Миколайович (My University, 2025)
Мета роботи. Підвищення ефективності ендоскопічної дакріоцисториностомії за рахунок аналізу післяопераційних результатів при застосування різних методів профілактики зайвого післяопераційного рубцювання.
Keywords: тези доповідей