Організація навчального процесу лікарів-інтернів за фахом “загальна практика - сімейна медицина” на базі стажування - Кривенко, Віталій Іванович; Федорова, Олена Петрівна; Пахомова, Світлана Петрівна; Колесник, Михайло Юрійович; Качан, Ігор Сергійович; Непрядкіна, Ірина Василівна; Радомська, Тетяна Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У посібнику використані матеріали Методичних рекомендацій для керівників лікарів-інтернів на базах стажування за спеціальністю «загальна практика-сімейна медицина», обговорені і затверджені на засіданні комісії вченої ради НМАПО імені П.Л. Шупика з навчально – методичної роботи. Протокол № 3 від 11.03 2014 р.
Keywords: інтернатура; керівники бази стажування; організація навчального процесу