Захворювання внутрішніх органів при бойовій хірургічн травмі та травмах в умовах катастроф та аварій мирног часу. Ускладнення. Профілактика та етапне лікування - Візір, Вадим Анатолійович; Овська, Олена Геннадіївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Посібник призначений для студентів медичних ВНЗ з метою допомоги у вивченні питань військової терапії, передбачених навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «лікувальна справа» та «педіатрія».