Стратегія створення фіксованних комбінацій з тіотриазоліном - Кучеренко, Людмила Іванівна; Бідненко, Олександр Сергійович (Луганськ: ЛДМУ, 2013)
Створення нових ефективних вітчизняних препаратів для лікування захворювань серцево-судинної, ендокринної, центрально-нервової, репродуктивної систем є однією з актуальних проблем сучасної медицини й фармації.
Keywords: тези