Ролі аптечних фахівців з погляду соціальної фармації - Громовик, Б. П.; Унгурян, Л. М.; Gromovik, B. P.; Unguryan, L. M. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
На підставі дослідження документних потоків у контексті соціальної фармації визначили поля соціальних ролей аптечних фахівців, наслідки нерівномірного розподілу інформації між аптечними фахівцями і пацієнтами. Установили важливість дотримання аптечними фахівцями етичних норм для запобігання появі цих наслідків. На основании исследования документных потоков в контексте социальной фармации определили поля социальных ролей аптечных специалистов, последствия неравномерного распределения информации между аптечными специалистами и пациентами. Определили важность соблюдения этических норм аптечными специалистами для предотвращения этих последствий. Basing on the study of document flows in the context of social pharmacy fields of social roles of pharmacists, effects of uneven distribution of information between the pharmacist and the patient, and the importance of ethical standards of pharmacists were defined.
Роли аптечных специалистов в аспекте социальной фармации
The role of pharmacy professionals in the social aspect of pharmacy
Keywords: соціальна фармація; соціальні ролі та етичні норми аптечних фахівців; асиметрія інформації; социальная фармация; социальные роли и этические нормы аптечных специалистов; асимметрия информации; social pharmacy; social roles and ethical standards of pharmacists; asymmetric information