Етапи впровадження інформаційних технологій у сучасну освіту - Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Фурик, Олена Олександрівна; Веницька, Галина Василівна; Onishchenko, T. E.; Riabokon, O. V.; Furyk, O. O.; Venytska, G. V. (My University, 2022)
В Україні активно впроваджується нова система освіти, яка орієнтована на входження у світовий інформаційно-освітній простір. У статті розглядаються етапи розвитку і становлення інформаційних технологій, їх вплив на становлення особистості, виявлення і розвитку її здібностей, формуванню вмінь і бажання вчитися, створенню умов для засвоєння знань і вмінь протягом усього життя. In Ukraine there is actively implemented of the new system of education, which is oriented to world informative - education of space. In the article the stages of development and becoming of information technologies, their influence, are examined on becoming of personality, exposure and development of its capabilities, to forming of abilities and desire to study, to conditioning for mastering of knowledge’s and abilities during all life.
Stages of introduction of information technologies in modern education
Keywords: інформаційні технології; освіта; впровадження; глобальний інформаційний простір; information technologies; education; introduction; global informative space