Зміни якості життя хворих на ішемічну хворобу серця після перенесеної коронавірусної хвороби COVID-19 залежно від психовегетативного статусу та когнітивної дисфункції - Мануйлов, Сергій Миколайович (Дрогобич : ЦФЕНД, 2023)
Мета дослідження: вивчити вплив психовегетативних, когнітивних розладів на якість життя хворих на ІХС після перенесеної коронавірусної хвороби COVID-19.