Дистанційні технології навчання як ресурс підвищення якості освіти - Бондар, Юлія Олександрівна (Liverpool : Nika Publishing, 2020)
У статті висвітлено особливості дистанційного навчання. Розкрито його переваги та недоліки. Abstract: The article highlights the features of distance learning. Its advantages and disadvantages are revealed.
Keywords: дистанційне навчання; дистанційні технології навчання; Internet; MS Office 365; distance learning; distance learning technologies; Internet; MS Office 365.