Контузія органа зору : [навч.-метод. посіб.] - Завгородня, Наталія Григорівна; Саржевська, Людмила Едуардівна; Івахненко, Олена Михайлівна; Цибульська, Таміла Євгенівна; Поплавська, Ірина Олександрівна; Костровська, Катерина Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Методична розробка складена у відповідності з "Освітньо-професійною програмою вищої освіти". Методична розробка підготовлена згідно з матеріалами, розробленими викладацьким складом кафедри офтальмології Запорізького Державного медичного університету, згідно Робочої програми навчальної дисципліни Навчально-методичний посібник для лікарів-інтернів зі спеціальності «Офтальмологія». Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок в умовах кредитно-модульної системи оцінки навчання. Матеріали методичної розробки є керівництвом для проведення занять з офтальмології з лікарями-інтернами за спеціальністю «Офтальмологія». Враховуючи прогресивний розвиток офтальмології, змін вимог до фахівців, дана розробка згодом неповністю буде відповідати педагогічним та професійним потребам, тому вона буде вдосконалюватися і доповнюватися.